Välkomna till GHP Gastro Center Skåne. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom hosta eller feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. Kontakta kliniken på 046- 33 54 50 alternativt via mail lund@gastrocenter.se Du kommer då erbjudas en ny tid när du är frisk. Läs mer här.

Kontakta oss

Angående Coronavirus

Vi får många frågor om öppettider och besök med anledning av Coronapandemin. Vi har fortfarande full kapacitet och öppettider som vanligt, måndag till fredag. Mår du bra och vi inte har meddelat dig någon ändring genomförs ditt besök, skopi eller operation som planerat. 
Observera att vi dock inte tar emot anhöriga för tillfället.

 

GHP Gastro Center Skåne

GHP Gastro Center Skåne
Sankt Lars Väg 45 B
222 70 Lund

Mottagning, operation och skopier
Telefon:
046-33 54 50
E-post: lund@gastrocenter.se

Urologimottagning Dr Niclas Lundin
Telefon: 046-30 71 00
E-post: urologilund@gastrocenter.se

Reception
Anmäl dig i receptionen på första våningen.  Högkostnadskort gäller mottagningsbesök hos läkare och annan personal samt utfärdande av recept. Högkostnadskyddet gäller dock inte slutenvård och uteblivet besök. Läs mer på 1177.se Länk till annan webbplats.

Observera att vi inte tar kontanter men både kort och swish går bra.

Vi finns i Lund på St Lars-området, en hundraårig parkmiljö med vackra byggnader.

Parken och Sankt Lars väg 45B, ligger nära Lunds södra infart, 10 minuters cykelväg från Lunds centrum och 10 minuters bilväg från Malmö.
Här genomför vi alla patientbesök och alla av våra operationer. Vår besöksadress är St Lars väg 45 B. Hiss finns.

Vägbeskrivning

Från E6 - avfart Lund /Lomma, kör mot Lund och följ skyltar mot Lunds södra infart. Innan rondellen tar du av till vänster mot Företagspark och Sankt Lars området. Från väg 108 frånTrelleborg, Staffanstorp, Sturup kör rakt fram i rondellen som går över E22:an, och rakt fram även i nästa rondell. Ca 50 m efter andra rondellen tar du till höger in mot Företagspark och Sankt Lars området.

Parkering

Parkering finns längs med långsidan av huset Sankt Lars väg 45 eller runtomkring i området markerat med ”besöksparkering”. Det går att betala med betalkort i betalautomater på området eller med SMS PARK. Det kan ibland vara svårt att få plats i direkt anslutning till byggnaden så tänk på att vara ute i god tid.

Lokaltrafik

Du kan åka buss nr 6 från Lunds centralstation, Sankt Lars är ändhållplats.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.