Kvalitet genom specialisering

Nya tänder

Viktig information till dig med nya tänder

Det är två års garanti på den protetiska konstruktionen och det är livstidsgaranti på implantat skruvarna. Du får betala operationskostnaden vid en eventuell förlust av implantatskruv om operation utförs efter två år.

Vi kommer att kalla dig till oss för 1 års kontroll, du debiteras då för röntgen och kontroll. Om du av någon anledning inte skulle höra något från oss så ring oss gärna själv för bokning av kontroll efter 1 år.

Det är lika höga hygienkrav vid implantat tänder som vid egna tänder. Vi rekommenderar därför regelbundna tandhygienistbesök.Den vanligaste komplikationen med implantattänder är att man kan bita av en tand eller att en tand helt lossnar.

Vi kan relativt lätt åtgärda detta. Om det inträffar kontaktar du oss så åtgärdar vi det och det är kostnadsfritt inom garantitiden (2år).

Vi rekommenderar att man använder en mjuk bettskena på natten som skydd för slitage och frakturer.Vid minsta besvär eller om du har några frågor så vänligen kontakta oss på
tel 08-406 27 80.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.