Information angående Corona

Angående Coronavirus

Vi får många frågor om öppettider och besök med anledning av Corona pandemin. Just nu har vi inga driftstörningar med anledning av detta utan full kapacitet och öppettider som vanligt, måndag till fredag. Mår du bra och vi inte har meddelat dig någon ändring genomförs ditt besök, skopi eller operation som planerat.

Gastro Center Skåne bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom hosta eller feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. Kontakta kliniken på 046- 33 54 50 alternativt via mail lund@gastrocenter.se Du kommer då erbjudas en ny tid när du är frisk.

För att säkra att inte få in smitta har vi vidtagit ett antal försiktighetsåtgärder där vi bl.a. just nu inte tar emot anhöriga. Detta görs för att skydda alla våra patienter. Vi uppdaterar informationen kontinuerligt på hemsidan och vår facebooksida om det sker någon förändring och vi meddelar också alla patienter berörs om något ändras.

Vi fortsätter följa utvecklingen, folkhälsomyndigheten och smittskyddsenhetens råd och restriktioner så du ska kunna känna dig helt trygg hos oss och ser fram emot ditt besök här.

Vänligen Personalen

Gastro Center Skåne

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.