Välkomna till GHP Gastro Center Skåne. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom hosta eller feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. Kontakta kliniken på 046- 33 54 50 alternativt via mail lund@gastrocenter.se Du kommer då erbjudas en ny tid när du är frisk. Läs mer här.

Ledning

Karin Staël von Holstein

VD, verksamhetschef

Christer Staël von Holstein

Docent, Specialistläkare Kirurgi

Specialist i kirurgi sedan 1984 med bred kunskap inom hela kirurgiområdet och specialintresse i övre mag-tarmkanalens kirurgi. Arbetat under många år vid Övre Gastrointestinal-teamet, Kirurgiska kliniken, Skånes Universitetssjukhus i Lund. Har bland annat fördjupat sig i endoskopisk behandling inom magsäcks- och matstrupskirurgi och tillika haft ett stort antal förtroendeuppdrag inom kirurgi, endoskopi och gastroenterologi i Sverige.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.