Kvalitet genom specialisering

Välkomna till GHP Gastro Center Skåne. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom hosta eller feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. Kontakta kliniken på 046- 33 54 50 alternativt via mail lund@gastrocenter.se Du kommer då erbjudas en ny tid när du är frisk. Läs mer här.

Om oss

Kliniken erbjuder vård med mycket erfarna och omsorgsfullt utvalda specialister och övriga medarbetare samt har hög tillgänglighet och service. Vi är det lilla sjukhuset med ambition att erbjuda samma höga kvalitet på operation, behandling och besked motsvarande det man kan få vid en svensk universitetsklinik.

GHP Gastro Center Skåne utreder och behandlar sjukdomar och problem i mag-tarmkanalen, urinvägar, manliga könsorgan samt gör kirurgiska ingrepp inom dessa områden. Vi utför även operationer på sköldkörtel och bisköldkörtel.

Kliniken finns på Sankt Lars-området i Lund (v.g. se Kontakta oss).

Kliniken öppnade hösten 2010 och har idag mottagningsverksamhet, skopimottagning och operationssalar samt vårdavdelning för inneliggande patienter. Vi är cirka 60 medarbetare med hög kompetens inom våra valda behandlingsområden. GHP Gastro Center Skåne ingår i GHP Speciality Care koncernen, vars affärsidé är ”Kvalitet genom specialisering”.

Varmt välkommen!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.