Kvalitet genom specialisering

Om oss

Kliniken erbjuder vård med mycket erfarna och omsorgsfullt utvalda specialister och övriga medarbetare samt har hög tillgänglighet och service. Vi är det lilla sjukhuset med ambition att erbjuda samma höga kvalitet på operation, behandling och besked motsvarande det man kan få vid en svensk universitetsklinik.

GHP Gastro Center Skåne utreder och behandlar sjukdomar och problem i mag-tarmkanalen, urinvägar, manliga könsorgan samt gör kirurgiska ingrepp inom dessa områden. Vi utför även operationer på sköldkörtel och bisköldkörtel.

Kliniken finns på Sankt Lars-området i Lund (vg se Kontakta oss).

Läs mer

Kliniken öppnade hösten 2010 och har idag mottagningsverksamhet, skopimottagning och operationssalar samt vårdavdelning för inneliggande patienter. Vi är cirka 60 medarbetare med hög kompetens inom våra valda behandlingsområden. GHP Gastro Center Skåne ingår i GHP Speciality Care koncernen, vars affärsidé är ”Kvalitet genom specialisering”.

Varmt välkommen!


Kliniken i siffror 2018

Vår ambition är att uppnå bästa möjliga medicinska resultat inom våra behandlingsområden och samtidigt ge förstklassigt bemötande och service till våra patienter.

1406

Antal operationer

1610

Antal Gastro- och koloskopier

6701

Antal mottagningsbesök

99.7

% Rekommenderar kliniken

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.