Välkomna till GHP Gastro Center Skåne. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom hosta eller feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. Kontakta kliniken på 046- 33 54 50 alternativt via mail lund@gastrocenter.se Du kommer då erbjudas en ny tid när du är frisk. Läs mer här.

Trång förhud

I vissa fall kan man behandla med kortisonkräm enligt ett speciellt schema. I andra fall krävs operativa ingrepp i form av delning av förhudssträngen, förhudsplastik eller omskärelse. Doktorn bedömer tillsammans med dig, vilken operation som är lämpligast i just ditt fall.

Vi opererar i lokalbedövning och du går hem nästan direkt efteråt. En till två veckor efter operationen är det lite ömt och svullet. Det tar en till två månader innan såret har läkt.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.