Välkomna till GHP Gastro Center Skåne. Vi bedriver endast planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot patienter/anhöriga med smittsamma sjukdomar. I de fall du har infektionssymtom såsom hosta eller feber ber vi dig att boka om ditt besök eftersom vi inte vill sprida smitta på kliniken och inte heller kommer kunna behandla dig. Kontakta kliniken på 046- 33 54 50 alternativt via mail lund@gastrocenter.se Du kommer då erbjudas en ny tid när du är frisk. Läs mer här.

Ljumskbråck

Symtomgivande ljumskbråck opereras företrädesvis med titthålsteknik vid GHP Gastro Center Skåne. Operationen utförs i narkos genom tre små snitt nedom naveln. Bråcket (försvagningen i bukväggen) lagas med ett nät som placeras på insidan av bukväggen.

I enstaka fall väljer kirurgen att operera med öppen operation genom ett snitt i själva ljumsken. Då lagas bråcket med ett nät som opereras in på framsidan av bukväggen. Operationen kan göra både i narkos och i lokalbedövning.

Efter båda operationerna gå man hem efter någon timme. Återhämtningen är snabbast efter operation med titthålsteknik. Sjukskrivningstid 1-2 veckor beroende av arbetets art.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.